Rólunk

Marton Gábor

Gábor hosszú évek óta mint csúcsteljesítmény coach dolgozik, szenvedélyként éli meg, hiszen a keze alatt nőnek fel cégek egészen kis méretből több száz milliós vállalkozásokra. Sokmilliós tételben költött már coach-okra, és ennél is többet kapott ügyfeleitől.

Példátlan segítséget nyújt skálázásban, üzlettársi kapcsolatokban, egoproblémákkal és a “fájdalmas siker” kérdésében, ami röviden annyit takar, hogy ügyfelei sokan jobban félnek, hogy sikeresek lesznek, mint hogy elbuknak. Az alaprendszerünk az évtervezőhöz Gábor módszertanára épül, amivel olyan ügyfél- és befektetésportfoliót épített fel, amelynek segítségével a színvonalas élet nem kérdés, hanem standard.

Gábor weboldala: www.martongabor.hu

Timár André & Székely Levente

Levente és André még a gimnáziumban ismerkedtek meg, és egy classic IT cliche vonalán kezdtek el haladni. Egy garázsban kezdtek el programozni, és folyton együtt buliztak. Az elmúlt években folyamatosan megháromszorozták cégük nagyságát, mind létszámban, mind leszállított minőségben, mind árbevételben.

A srácok rettentően büszkék arra, hogy cégük a magyar IT piacon a kimagasló szolgáltatásuk mellett top munkahelynek is tekinthető. Tavaly 150 milliós árbevétellel zártak, a minta szerint 450 millió az idei év vége? 🙂

André és Levente portfóliója: www.splendex.io